Kisah Kita

Inovasi-Ganti Urip
Himedic Biotechnology minangka fasilitas manufaktur berteknologi tinggi ing China sing nggabungake R&D, produksi, lan penjualan.Wiji perusahaan kasebut ditanam ing taun 2016. Wiwit iku, dadi produsen kit tes diagnostik cepet sing bisa dipercaya, bubar produk COVID-19 diluncurake.

Pusat manufaktur kita, dumunung ing Hangzhou, china, minangka pusat manufaktur kanthi cepet kanggo produk IVD (in-vitro-diagnostik) lan pangembangan produk anyar.Himedic Biotechnology wis nggawe Sistem Manajemen Kualitas lengkap sing ngetrapake standar internasional (EN ISO 13485), njamin asil tes kualitas lan akurasi.

Uga, umume produk kita disertifikasi CE.Himedic Biotechnology minangka salah sawijining produsen China Rapid Test Kit COVID-19 sing didol ing Eropa.Himedic Biotechnology uga fokus ing investasi ing pangembangan produk anyar.

Umume anggota tim R&D duwe pengalaman luwih saka 5 taun ing pangembangan produk POCT (Point of Care Testing), dheweke wis sukses ngoptimalake produk lan lagi nggarap pangembangan produk anyar kanthi cerdas lan efisien.Kit tes aliran lateral sing larang regane duwe peran penting ing diagnosis titik perawatan kanggo pandemi COVID-19.

story
+

luwih saka 5 taun pengalaman ing POCT (Point of Care Testing) pangembangan produk

+

Produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah,

Bioteknologi Himedic wis ngluncurake Kaset Tes Rapid IgG/IgM COVID-19, Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19, Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 (Saliva), Kaset Tes Rapid Influenza A+B, Antigen COVID-19/Influenza A+B Kaset Tes Rapid Combo,Kaset Tes Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19,Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19/Influenza A+B( Saliva)
ing pasar Internasional, luwih saka siji yuta kit tes COVID-19 sing akurat wis dikirim ing saindenging jagad, kanggo nglawan pandemik COVID-19.Produk kita diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah, kayata Amerika Selatan, Eropa, Asia, Timur Tengah, Afrika, Rusia, lan Australia.

Bioteknologi Himedic ngarahake nyedhiyakake produk tes IVD aliran lateral berkualitas tinggi.Kit tes aliran lateral sing larang regane ngidini para profesional kesehatan lan individu bisa ngoperasikake kaset tes cepet kanthi gampang kanggo diagnosis COVID-19 sing cepet lan efektif.
Kaset aliran lateral sing dikembangake kanthi apik OEM (Produsen Peralatan Asli), ODM (Produsen Desain Asli), lan layanan label pribadi bisa mbantu distributor piranti medis kanggo komersialisasi produk IVD sing paling cocog.

Yen sampeyan duwe syarat unik babagan produk COVID-19, hubungi kita.Tim sing darmabakti bakal ngupayakake sing paling apik kanggo mesthekake yen kabutuhan sampeyan wis dicukupi.

Visi Kita

Kanggo nduwe jagad sing diagnosis akurat gampang diakses sapa wae, kapan wae lan ing ngendi wae.

Misi Kita

mission

Kanggo terus ngembangake lan nginovasi solusi diagnostik sing akurat lan sregep komersial kanggo ngluwihi panjaluk pasar.

mission

Kanggo ngirim solusi diagnostik canggih kanggo saben wong utawa institusi ing saindenging jagad sing mbutuhake.

mission

Kanggo njaga standar etika lan kontrol kualitas sing dhuwur ing kabeh sing ditindakake ing Himedic Biotech