Sejarah Kita

2021

Kit Tes Antibodi Neutralizing Covid-19 R&D diwiwiti.

2020

R&D diwiwiti kanggo kit tes cepet Novel Coronavirus.Kit Tes Antigen Cepat Covid-19 April 2020 diluncurake.2020 Juni Covid-19 IgG/IgM Rapid Antibody Test Kit diluncurake.2020 Juli Covid-19 Rapid Antigen & Flu A/B Combo Rapid Test Kit diluncurake.2020 September Covid-19 Rapid Test Kit diekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.2020 November Covid-19 Saliva Antigen Rapid Test Kit diluncurake.

2019

2019 Maret Ing China, pangsa pasar 30% digayuh ing safety pangan lan kit tes cepet kesehatan kewan.2019 April Veterinary POCT (Point-of-care testing) R&D diwiwiti.2019 June Drugs of Abuse (DOA) Screening Tests R&D diwiwiti.Kit Tes Rapid Flu A/B September 2019 diluncurake.

2018

2018 Februari Kolaborasi karo perusahaan internasional wis diwiwiti.2018 Mei Nampa investasi pisanan.2018 Juni Medical Rapid Test Kits dibukak.2018 September Produk Keamanan Pangan lan Kesehatan Kewan wiwit diekspor.

2017

2017 Januari Antibiotik & Rapid Test Kit diluncurake.2017 March Veterinary Diagnostic Rapid Test dibukak.2017 Juli pangsa pasar China 10% wis ngrambah ing safety pangan lan kesehatan kewan test kit cepet.2017 September R&D saka Medical Rapid test kit diwiwiti.

2016

2016 Maret Lateral Flow IVD Test Kit R&D diwiwiti.Ing proses iki, kolaborasi universitas lan swasta digawe.2016 September Keamanan Pangan, Kesehatan Kewan lan Produk Medis wis rampung.

ico
 
Kit Tes Antibodi Neutralizing Covid-19 R&D diwiwiti.
 
2021
2020
R&D diwiwiti kanggo kit tes cepet Novel Coronavirus.Kit Tes Antigen Cepat Covid-19 April 2020 diluncurake.2020 Juni Covid-19 IgG/IgM Rapid Antibody Test Kit diluncurake.2020 Juli Covid-19 Rapid Antigen & Flu A/B Combo Rapid Test Kit diluncurake.2020 September Covid-19 Rapid Test Kit diekspor menyang luwih saka 30 negara ing saindenging jagad.2020 November Covid-19 Saliva Antigen Rapid Test Kit diluncurake.
 
 
 
2019 Maret Ing China, pangsa pasar 30% digayuh ing safety pangan lan kit tes cepet kesehatan kewan.2019 April Veterinary POCT (Point-of-care testing) R&D diwiwiti.2019 June Drugs of Abuse (DOA) Screening Tests R&D diwiwiti.Kit Tes Rapid Flu A/B September 2019 diluncurake.
 
2019
2018
2018 Februari Kolaborasi karo perusahaan internasional wis diwiwiti.2018 Mei Nampa investasi pisanan.2018 Juni Medical Rapid Test Kits dibukak.2018 September Produk Keamanan Pangan lan Kesehatan Kewan wiwit diekspor.
 
 
 
2017 Januari Antibiotik & Rapid Test Kit diluncurake.2017 March Veterinary Diagnostic Rapid Test dibukak.2017 Juli pangsa pasar China 10% wis ngrambah ing safety pangan lan kesehatan kewan test kit cepet.2017 September R&D saka Medical Rapid test kit diwiwiti.
 
2017
2016
2016 Maret Lateral Flow IVD Test Kit R&D diwiwiti.Ing proses iki, kolaborasi universitas lan swasta digawe.2016 September Keamanan Pangan, Kesehatan Kewan lan Produk Medis wis rampung.