Kabar Perusahaan

  • Introduction to Lateral Flow Rapid Test Diagnostics

    Pambuka kanggo Diagnostik Uji Rapid Aliran Lateral

    Tes aliran lateral (LFA) gampang digunakake, piranti diagnostik sing bisa digunakake sing bisa nguji biomarker ing conto kayata saliva, getih, cipratan, lan panganan.Tes kasebut duwe sawetara kaluwihan tinimbang teknologi diagnostik liyane kalebu: ❆ Kesederhanaan: Kesederhanaan ...
    Waca liyane