Pambuka kanggo Diagnostik Uji Rapid Aliran Lateral

Tes aliran lateral (LFA) gampang digunakake, piranti diagnostik sing bisa digunakake sing bisa nguji biomarker ing conto kayata saliva, getih, cipratan, lan panganan.Tes kasebut duwe sawetara kaluwihan tinimbang teknologi diagnostik liyane kalebu:

❆ Kesederhanaan: Kesederhanaan nggunakake tes iki ora ana tandhingane - mung nambah sawetara tetes menyang port sampel lan maca asil kanthi mripat sawetara menit mengko.
❆ Ekonomi: Tes kasebut murah - biasane kurang saka siji dolar saben tes kanggo diproduksi kanthi skala.
❆ Mantap: Tes bisa disimpen ing suhu sekitar lan duwe umur rak pirang-pirang taun.

Milyar strip tes diprodhuksi saben taun kanggo diagnosa penyakit sing ditularake seksual, penyakit sing ditularake nyamuk, tuberkulosis, hepatitis, tes kehamilan lan kesuburan, penanda jantung, tes kolesterol/lipid, obat-obatan penyalahgunaan, diagnostik veteriner, lan keamanan pangan, ing antarane. liyane.
A LFA digawe saka pad sampel, pad conjugate, Strip nitroselulosa sing ngemot garis test lan kontrol, lan pad wicking.Saben komponèn tumpang tindih paling sethithik 1-2 mm sing mbisakake aliran kapiler sampel sing ora bisa diganggu.

NEWS

Kanggo nggunakake piranti kasebut, sampel cairan kayata getih, serum, plasma, cipratan, saliva, utawa barang padhet sing larut, ditambahake langsung menyang pad sampel lan dirusak liwat piranti aliran lateral.Pad sampel netralake sampel lan nyaring partikel sing ora dikarepake kayata sel getih abang.Sampel banjur bisa mili tanpa kendala menyang pad konjugat sing ngemot nanopartikel warna utawa neon sing duwe antibodi ing permukaane.Nalika cairan tekan pad konjugat, nanopartikel garing iki dibebasake lan dicampur karo sampel.Yen ana analit target ing sampel sing dikenali antibodi, iki bakal ngiket antibodi.Nanopartikel kaiket analit banjur mili liwat membran nitroselulosa lan ngliwati siji utawa luwih garis tes lan garis kontrol.Garis test (label T ing gambar ndhuwur) minangka maca-metu utami saka diagnostik lan kasusun saka protèin immobilized sing bisa ngiket nanopartikel kanggo generate sinyal sing ana hubungane karo analyte ing sampel.Cairan kasebut terus mili ngliwati jalur nganti tekan garis kontrol.Garis kontrol (label C ing gambar ndhuwur) ngemot ligan afinitas sing bakal ngiket konjugat nanopartikel nganggo utawa tanpa analit sing ana ing solusi kanggo ngonfirmasi yen tes kasebut bisa digunakake kanthi bener.Sawise garis kontrol, cairan kasebut mili menyang pad wicking sing dibutuhake kanggo nyerep kabeh cairan sampel kanggo mesthekake yen ana aliran konsisten ing garis tes lan kontrol.Ing sawetara tes, buffer mburu ditrapake ing port sampel sawise introduksi sampel kanggo mesthekake yen kabeh sampel diangkut ing jalur kasebut.Sawise kabeh sampel wis ngliwati garis tes lan kontrol, tes rampung lan pangguna bisa maca asil.

NEWS

Wektu analisis gumantung saka jinis membran sing digunakake ing uji aliran lateral (membran luwih gedhe mili luwih cepet nanging umume kurang sensitif) lan biasane rampung kurang saka 15 menit.


Wektu kirim: Nov-27-2021