Kabar

  • Introduction to Lateral Flow Rapid Test Diagnostics

    Pambuka kanggo Diagnostik Uji Rapid Aliran Lateral

    Tes aliran lateral (LFA) gampang digunakake, piranti diagnostik sing bisa digunakake sing bisa nguji biomarker ing conto kayata saliva, getih, cipratan, lan panganan.Tes kasebut duwe sawetara kaluwihan tinimbang teknologi diagnostik liyane kalebu: ❆ Kesederhanaan: Kesederhanaan ...
    Waca liyane
  • Self-testing with antigen tests as a method for reduction SARS-CoV-2

    Tes mandiri kanthi tes antigen minangka cara kanggo nyuda SARS-CoV-2

    Ing pandemik COVID-19, panyedhiya perawatan kesehatan sing nyukupi kanggo pasien penting kanggo njaga tingkat kematian.Barang medis, utamane personel layanan medis darurat, sing makili baris pertama perang nglawan COVID-19 [1].Iku ing pra-rumah sakit s ...
    Waca liyane
  • Panggunaan tes cepet antigen COVID-19 ing negara-negara Eropa

    Wiwit Maret awal taun iki, akeh kita wis urip rada terisolasi, dikarantina, lan ora kaya sadurunge.COVID-19, untaian saka coronavirus, minangka pandemi global sing mengaruhi negara kayata Italia, Inggris, Amerika Serikat, Spanyol, lan China, ...
    Waca liyane