Kaset Tes Kombo Influenza A+b & COVID-19 Ag

Katrangan singkat:

HImedic COVID-19/Influenza A+B Antigen Combo Rapid Test Cassette minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen virus nukleoprotein virus SARS- CoV-2, influenza A lan influenza B ing swab nasofaring saka individu sing dicurigai kena virus pernapasan. infeksi sing konsisten karo COVID-19 dening panyedhiya kesehatan.Gejala infeksi virus pernapasan amarga SARS-CoV-2 lan influenza bisa uga padha.

Kaset Tes Rapid Combo Antigen COVID-19/Influenza A+B ditujokake kanggo deteksi lan diferensiasi antigen virus nukleoprotein virus SARS-CoV-2, influenza A lan influenza B.Antigen umume bisa dideteksi ing spesimen nasofaring sajrone fase infeksi akut.Asil positif nuduhake anané antigen virus, nanging korélasi klinis karo riwayat pasien lan informasi diagnostik liyane perlu kanggo nemtokake status infeksi.Asil positif ora ngilangi infeksi bakteri utawa koinfeksi karo virus liyane.

Asil negatif ora ngilangi infeksi SARS-CoV-2, influenza A utawa influenza B lan ora kudu digunakake minangka basis tunggal kanggo keputusan perawatan utawa manajemen pasien, kalebu keputusan kontrol infeksi.Asil negatif kudu digabungake karo pengamatan klinis, riwayat pasien lan informasi epidemiologis, lan dikonfirmasi karo tes molekuler, yen perlu kanggo manajemen pasien.

Kaset Tes Rapid Combo Antigen COVID-19/Influenza A+B ditujokake kanggo digunakake dening personel laboratorium klinis sing dilatih khusus sing dilatih lan dilatih prosedur diagnostik in vitro.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

Himedic COVID-19 Neutralizing Antibody Rapid Test Cassette (Whole Blood/Serum/Plasma) minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antibodi netralisasi marang SARS-CoV-2 sing ngalangi interaksi antarane domain ikatan reseptor saka glikoprotein spike virus. (RBD) kanthi reseptor permukaan sel ACE2 ing getih manungsa, serum utawa plasma.Iki ditrapake kanggo digunakake minangka bantuan kanggo ngenali individu kanthi respon imun adaptif marang SARS-CoV-2.
★ asil cepet
★ Gampang interpretasi visual
★ operasi prasaja, ora peralatan dibutuhake
★ Akurasi dhuwur

Spesifikasi Produk

prinsip Kromatografi Immunoassay Format Kaset
spesimen W/S/P Sertifikat CE
Wacan Wacan 10menit Pack 1T/25T
Suhu panyimpenan 2-30°C Urip beting 2taun
Sensitivitas 96% Kekhususan 99.13%
Akurasi 98.57%  

Informasi Pemesanan

Cat.Ora.

produk

spesimen

Pack

ICOV-506

Kaset Tes Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19

W/S/P

1T/25T/kothak

COVID-19

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic ndeteksi infeksi COVID-19 lan tingkat kekebalan kanthi cepet lan akurat, ngidini individu bisa ngatur pandemik ing komunitas lokal kanthi luwih apik.Kekuwatan kanggo ndeteksi infeksi lan kekebalan COVID-19 ana ing tangan sampeyan nganggo Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic.

Gambaran Umum Virus

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Umume wong sing kena infeksi bakal ngalami penyakit pernapasan sing entheng nganti abot lan pulih tanpa perawatan khusus.Gejala sing paling umum yaiku demam, batuk lan lemes.Wong tuwa lan sing duwe masalah medis sing ndasari (kayata penyakit kardiovaskular, diabetes, penyakit pernapasan kronis lan kanker) luwih cenderung ngalami penyakit serius lan gejala serius kalebu angel ambegan utawa sesak ambegan, nyeri dada lan kelangan wicara utawa gerakan.Biasane butuh 5 - 6 dina kanggo wong sing kena infeksi virus supaya gejala katon nanging bisa nganti 14 dina ing sawetara wong.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita