Kaset Tes Cepat Antibodi Himedic COVID-19 Neutralizing

Katrangan singkat:

Kaset Tes Rapid Antibodi Neutralisasi COVID-19 minangka immunoassay kromatografi kanthi cepet kanggo deteksi kualitatif antibodi netralake COVID-19 ing getih, serum, utawa plasma manungsa minangka bantuan kanggo diagnosa anané antibodi netralisasi kanggo COVID-19 .


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

★ asil cepet
★ Gampang interpretasi visual
★ operasi prasaja, ora peralatan dibutuhake
★ Akurasi dhuwur

Spesifikasi Produk

prinsip Kromatografi Immunoassay Format Kaset
spesimen W/S/P Sertifikat CE
Wacan Wacan 10menit Pack 1T/25T
Suhu panyimpenan 2-30°C Urip beting 2taun
Sensitivitas 96% Kekhususan 99.13%
Akurasi 98.57%  

Informasi Pemesanan

Cat.Ora.

produk

spesimen

Pack

ICOV-506

Kaset Tes Rapid Antibodi Netralisasi COVID-19

W/S/P

1T/25T/kothak

COVID-19

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic ndeteksi infeksi COVID-19 lan tingkat kekebalan kanthi cepet lan akurat, ngidini individu bisa ngatur pandemik ing komunitas lokal kanthi luwih apik.Kekuwatan kanggo ndeteksi infeksi lan kekebalan COVID-19 ana ing tangan sampeyan nganggo Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic.

Gambaran Umum Virus

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Umume wong sing kena infeksi bakal ngalami penyakit pernapasan sing entheng nganti abot lan pulih tanpa perawatan khusus.Gejala sing paling umum yaiku demam, batuk lan lemes.Wong tuwa lan sing duwe masalah medis sing ndasari (kayata penyakit kardiovaskular, diabetes, penyakit pernapasan kronis lan kanker) luwih cenderung ngalami penyakit serius lan gejala serius kalebu angel ambegan utawa sesak ambegan, nyeri dada lan kelangan wicara utawa gerakan.Biasane butuh 5 - 6 dina kanggo wong sing kena infeksi virus supaya gejala katon nanging bisa nganti 14 dina ing sawetara wong.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita