Kit Uji Cepat Antigen COVID-19 HIMEDIC (SALIVA)

Katrangan singkat:

HImedic COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette(Saliva) minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen nukleokapsid SARS-CoV-2 ing saliva saka individu sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya kesehatan.

Asil kanggo identifikasi antigen nukleokapsid SARS-CoV-2.Antigen umume bisa dideteksi ing saliva sajrone fase infeksi akut.Asil positif nuduhake anané antigen virus, nanging korélasi klinis karo riwayat pasien lan informasi diagnostik liyane perlu kanggo nemtokake status infeksi.Asil positif ora ngilangi infeksi bakteri utawa koinfeksi karo virus liyane.Agen sing dideteksi bisa uga ora dadi panyebab penyakit.

Asil negatif ora ngilangi infeksi SARS-CoV-2 lan ora bisa digunakake minangka basis tunggal kanggo perawatan utawa keputusan manajemen pasien, kalebu keputusan kontrol infeksi.Asil negatif kudu dianggep ing konteks eksposur anyar pasien, riwayat lan anané pratandha lan gejala klinis sing konsisten karo COVID-19, lan dikonfirmasi kanthi tes molekuler, yen perlu kanggo manajemen pasien.

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19 (Saliva) dimaksudake kanggo digunakake dening profesional medis utawa operator terlatih sing trampil nindakake lingkungan non-laboratorium sing nyukupi syarat sing ditemtokake ing pandhuan panggunaan lan peraturan lokal.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

★ Format kanggo privasi dhuwur
★ asil cepet
★ Gampang visual interpretasi
★ operasi prasaja, ora peralatan dibutuhake
★ Akurasi dhuwur

Prosedur Tes

Cathetan: Kaset test kudu ing suhu kamar sadurunge digunakake, lan test kudu dilakokno ing suhu kamar.

SALIVA-1
SALIVA-1

Spesifikasi Produk

prinsip Kromatografi Immunoassay Format Kaset
spesimen idu Sertifikat CE
Wacan Wacan 15 menit Pack 1T/25T
Suhu panyimpenan 2-30°C Urip beting 2taun
Sensitivitas 98.74% Kekhususan 99.4%
Akurasi 97,8%  

Informasi Pemesanan

Cat.Ora.

produk

spesimen

Pack

ICOV-503

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19

idu

1T/25T

ICOV-503-L

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19

idu

1T/25T

COVID-19

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic ndeteksi infeksi COVID-19 lan tingkat kakebalan kanthi cepet lan akurat, ngidini individu bisa ngatur pandemi kanthi luwih apik ing komunitas lokal.Kekuwatan kanggo ndeteksi infeksi lan kekebalan COVID-19 ana ing tangan sampeyan nganggo Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic.

Gambaran Umum Virus

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Umume wong sing kena infeksi bakal ngalami penyakit pernapasan sing entheng nganti abot lan pulih tanpa perawatan khusus.Gejala sing paling umum yaiku demam, batuk lan lemes.Wong tuwa lan sing duwe masalah medis sing ndasari (kayata penyakit kardiovaskular, diabetes, penyakit pernapasan kronis lan kanker) luwih cenderung ngalami penyakit serius lan gejala serius kalebu angel ambegan utawa sesak ambegan, nyeri dada lan kelangan wicara utawa gerakan.Biasane butuh 5 - 6 dina kanggo wong sing kena infeksi virus kanggo gejala katon nanging bisa nganti 14 dina ing sawetara wong.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita