Kit Uji Cepat Antigen COVID-19 HIMEDIC (Panggunaan Profesional)

Katrangan singkat:

Kit Tes Rapid Antigen COVID-19 Himedic (Panggunaan Profesional) Kit Tes Cepat Antigen COVID-19 Himedic (Emas Koloid) minangka immunoassay aliran lateral sing dimaksudake kanggo deteksi kualitatif antigen protein Nukleokapsid saka SARS-CoV-2 ing saliva langsung / Nasopharyngeal Swab / Nasal Swab saka individu sing dicurigai COVID-19 dening panyedhiya kesehatan lan asil tes laboratorium liyane.


Detail Produk

Tag produk

Fitur produk

★ Format kanggo privasi dhuwur
★ asil cepet
★ Gampang visual interpretasi
★ operasi prasaja, ora peralatan dibutuhake
★ Akurasi dhuwur

Prosedur Tes

Cathetan: Kaset test kudu ing suhu kamar sadurunge digunakake, lan test kudu dilakokno ing suhu kamar.

Test_Procedure

Spesifikasi Produk

prinsip Kromatografi Immunoassay Format Kaset
spesimen idu/ Nasopharyngeal Swab / Nasal Swab Sertifikat CE
Wacan Wacan 15 menit Pack 20T/25T
Suhu panyimpenan 2-30°C Urip beting 2taun
Sensitivitas 98.74% Kekhususan 99.4%
Akurasi 97,8%

Informasi Pemesanan

Cat.Ora.

produk

spesimen

Pack

ICOV-502

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19

Swab Nasopharyngeal

25T

ICOV-502-N

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19

Nasal Swab

25T

ICOV-503

Kaset Tes Rapid Antigen COVID-19

idu

20T

COVID-19

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic ndeteksi infeksi COVID-19 lan tingkat kakebalan kanthi cepet lan akurat, ngidini individu bisa ngatur pandemi kanthi luwih apik ing komunitas lokal.Kekuwatan kanggo ndeteksi infeksi lan kekebalan COVID-19 ana ing tangan sampeyan nganggo Kit Tes Rapid Diagnostik Himedic.

Gambaran Umum Virus

Novel coronavirus SARS-COV-2 minangka patogen penyebab pandemi global COVID-19 sing wis nyebar menyang 219 negara.Umume wong sing kena infeksi bakal ngalami penyakit pernapasan sing entheng nganti abot lan pulih tanpa perawatan khusus.Gejala sing paling umum yaiku demam, batuk lan lemes.Wong tuwa lan sing duwe masalah medis sing ndasari (kayata penyakit kardiovaskular, diabetes, penyakit pernapasan kronis lan kanker) luwih cenderung ngalami penyakit serius lan gejala serius kalebu angel ambegan utawa sesak ambegan, nyeri dada lan kelangan wicara utawa gerakan.Biasane butuh 5 - 6 dina kanggo wong sing kena infeksi virus kanggo gejala katon nanging bisa nganti 14 dina ing sawetara wong.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita