Babagan awake dhewe

news

About Himdic Biotech (care for you health)
Hangzhou Himedic Biotech Co., Ltd minangka pabrik profesional khusus ing riset, pangembangan lan produksi kit tes diagnostik In vitro, POCT lan bahan biologis.
Saiki, perusahaan wis1.800meter persegi R&D lan basis pabrik sing ngemot tingkat lanjut saka garis produksi reagen diagnostik emas koloid kanthi kapasitas produksi taunan puluhan yuta tes.
Saiki, perusahaan wis mbangun kerjasama ekstensif karo institusi riset domestik lan manca majeng.Lan ing domestik, Himedic Biotech kalebu tingkat lanjut ing wilayah reagen diagnostik kanthi cepet, area diagnostik molekuler kanthi cepet, pangembangan lan persiapan antibodi lan sintesis antigen molekul cilik.Apa maneh, Himedic Biotech setya R&D ing wilayah reagen diagnostik in vitro lan produk sing gegandhengan: reagen deteksi cepet emas koloid, Penentuan kuantitatif reagen immunoassay chemilumineent lan bahan bioaktif.Luwih saka50produk ing6seri dikembangake kanthi sukses sing ngemot tes ing ngisor iki: tes COVID-19, tes meteng, tes DOA, tes penyakit infèksius, tes tumor marker, tes keamanan pangan lan tes diagnostik penyakit kewan.
Produk perusahaan didol luwih saka30negara lan wilayah, kayata Eropah, Asia, Afrika, Oceania lan ing.

company

Kita Bisa Best Kanthi

work
work
work

Rumah Sakit & Klinik

Kita nyedhiyakake solusi diagnostik sing akurat, respon cepet lan akses menyang pasokan kit tes sing siap kanggo nyukupi panjaluk kesehatan masarakat sing saya tambah.

Laboratorium Kedokteran

Rangkaian solusi tegese kita siyap ndhukung laboratorium medis ing saindenging jagad kanthi solusi diagnostik kanggo ngatasi macem-macem penyakit kanthi cepet lan akurat.Jelajahi jangkauan kita dina iki.

Konsumen Langsung

Sistem logistik lan inventaris kita ndhukung ukuran pesenan sing beda-beda.Konsumen sing luwih seneng diagnosa dhewe kanthi aman saka kepenak ing omah sampeyan, bisa pesen langsung saka kita lan dikirim kanthi aman lan cepet.

Pabrik Kita

factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory

Sertifikat kita

Certificate (7)
Certificate (8)
Certificate (9)
Certificate (1)
Certificate (2)
Certificate (3)
Certificate (4)
Certificate (5)
Certificate (6)